Tuesday, January 21, 2014

Sibling...



Lama Ummi tak update dkt sini..adik saya, Najlaa Nasuha pon dh 5 month...

14 comments:

  1. suka nau aku tengok najla ni sebik. lagi geram

    ReplyDelete
  2. cantik2 la gmbr u. terang dan cerah je.

    ReplyDelete
  3. Sekejab jer baby dah 5 bulan.. Comel.

    ReplyDelete
  4. Rasa dah lama tak masuk blog akak, Adiknya dah 5 bulan dah! Tahniah tau akak. Comel pulak tu. Doakan eka pulak dapat menimang2 baby yer hehehe

    ReplyDelete
  5. comel gilee..mcm little elf! hehe

    ReplyDelete
  6. comel gerammmm... nak gigit gigit jer... ehhh... karnibal betul... hahaha

    ReplyDelete
  7. comelnye baby.. dah lame tak pegang baby kecik.. rindu plak...

    ReplyDelete
  8. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum tuan/ puan. Sy membuat kerja2 ubah suai rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy,memasang tile,siling kapur,sambung rumah,buat pagar,grill dan owning,wayaring,plumbing,waterprofing,vinyl floor dan wall paper,landskap dan kolam ikan(simen ferro).terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,sepang,nilai,cheras,pucong,dan kl.hubungi sy d no 192945175 or wssp sy 01129110298 (amir)

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum tuan/ puan. Sy membuat kerja2 ubah suai rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy,memasang tile,siling kapur,sambung rumah,buat pagar,grill dan owning,wayaring,plumbing,waterprofing,vinyl floor dan wall paper,landskap dan kolam ikan(simen ferro).terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,sepang,nilai,cheras,pucong,dan kl.hubungi sy d no 192945175 or wssp sy 01129110298 (amir)

    ReplyDelete
  11. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete