Monday, March 28, 2011

Saya berguling2 Di Atas Pasir..

Sangat Seronok sekali! Kamu semua nak joint tak?

Wednesday, March 23, 2011

Menikmati Aiskrim di waktu Malam..

Puas saya tenung2 aiskrim nie..rupa2nya makan time hujan renyai2 mmg sedap lah!hihihi

Sunday, March 20, 2011

Mandi Kolam!!

Macam biasa..sure mana2 pic saya yg Ummie suka, Ummie akan letakkan kat sini..kalau nk tgk lain pic lagi, sila terjah SINI k..

Suka senyumanmu yg menawan kalbu nih! Senyum pengubat luka dan lara ku.....

Tuesday, March 8, 2011

Happy kan saya!

Ummie ambilkan gambar nie time nak tido..tetiba saya suka hati dan ketawa terbahak2..^_^


Ummie dah upkan gambar nie kat blog dier..but tetap nk abadikan kat sini..^_^

Sunday, March 6, 2011

Saya yang busy!

Lamanya x update blog Nureen...Bukan apa, sangat kesuntukan masa..Nureen pon lately sgt demanding dengan kereta tolak tue (Stroller). dah gian kot! Aduyaiii..
Sangat susah taw nk lihat saya mengikat rambut! mmg saya tak suka!