Saturday, November 21, 2009

Nureen ngan New Mak Tok

Alahaiiii...dah seminggu rupanya tak berupdate blog Nureen nie! kemalasan n mood yg tgh down melanda si Ummie Nureen nie!huhu

Nak citer psl Nureen nie...Actually hari nie aku dh tak der alternative lain utk hantar Nureen kat baby sitter!huhu..sungguh sadis! Aku n hubby kena kerja..pastu aku ader kerja kat Seberang plak!huhu!

Baby sitter Nureen x dapat nak jaga dier pasal nk attend kenduri kat umah jiran katanya! So, aku terpaksa ler guna 999 Nie utk menyelesaikan masalah yg makin buntu nie! x kan si Ummie kena bw Nureen g opis! alahaiii..kalau bw Nureen mesti kelam kabut aku jadinya...x jadi kerja di buatnya!

Aperpon..masalah dapat di atasi dengan bantuan Kawan aku Nie . Terima kasih yer kawan! Terpaksa aku hantar kat Rumah bb sitter dia..nasib baik ar dh pernah kenal ngan mak cik tue before...huks!

Mula2 hantar tue Nureen nangis! Maklum lah 1st time kt umah mak cik tue...aku dh sebak dh actually! x dpt nk ckp byk psl aku tgk Nureen nangis...aku pon dah nak bergenang dah air mata nie! Nak nangis! Alahaiiii...imagine ler kaum2 ibu yg kena PJJ ngan anak diaorang kan..mesti x sanggup woooo!

Masa nak amik Nureen tue... Mak Cik cakap Nureen ok...pastu aku lepak kat Umah kawan aku tue psl Nureen x nak balik!..smpai umah pon dah dekat pukul 9.00 mlm! haaa..amik ko!

^^Aperpon, thanks yer Auntie psl kasi Nureen main kat umah Auntie yer....

Thursday, November 12, 2009

Alahai Nureen

Tatkala aku tgh sibuk2 kat depan PC beberapa hari yg lalu, manakala si somi ke arena bermain badminton...Suddenly jer terdengar pekikan si Kecik nie ckp..Ummie, Nureen mandi! Mak aiii..tgh2 mlm giloss mandi kat living area! huwaaa..habis basah living area haku taw! bukan sebotol air mineral water nie...berbotol2...lastly haku ckp! Nureen...tunggu jap...ko mandi jer puas2...Ummie nak snap photo k! kahhhhhhhh!



In the end..terpaksa ar haku stop dier mandi cenggini..kang x psl2 selsema plak! sapa yg susah? haku jugak!!!


Tuesday, November 10, 2009

Crying!!

AKU yang membuatkan Nureen Menangis!! Alaa..comey2..kesiannya.....



Dah lupa dah knp Nureen nangis sebegini! Jahat aku!! psl kadang2nya aku suka sangat menyakat dier sampai tersedu-sedan...

Saturday, November 7, 2009